Presentation av tvålgänget!

Anna

Anna är vår Fabrikör och ägare av Tvåla&Tvaga. I åtta år har hon hållt den rena tvålens fana högt och levererat ekologisk tvål. Hon tror på en renare värld, fylld av väldoftande lödder.

Vill du veta mer om Fabrikörns tvålhistoria? Klicka här!

Ronja

Ronja arbetar heltid i butiken i Haga här på Tvåla&Tvaga. Sedan Juni 2019 har hon varit hos oss och vet mycket om alla våra härliga tvålar! Hon har hand om att packa och skicka iväg ordrar som läggs i vår webbshop och även att hålla koll på vad som ska beställas till butiken. Hon älskar när fräsha och dova dofter möts, som till exempel apelsinblom.

Du träffar henne i butiken i Haga på vardagar 11-18.

Charlotte

Efter några år i Haga är Charlotte nu assisterande tvålmakare i Tvålmakeriet. Hon är en riktig tvålnörd och älskar goda välbalanserade dofter.

Du träffar henne i Fabriksbutiken tis 11-17.

Ann

Ann kränger tvål på halvtid i Hagabutiken. Hon är en av poddstjärnorna, skriver nyhetsbrev varje månad och kör på med sociala medier med Johanna.

Ann älskar att styra upp och hålla fint i kiosken. Rent tvållödder och fantastisk doft sätter guldkant på tillvaron enligt henne.

Sally

Sally är en av våra stjärnor på Tvåla&Tvaga som jobbar helger och är manager för vår podd ”Rent utav roligt”. Hon älskar när dofterna tungt och varmt möter blommigt så som Papavero från L’erbolario.

Sally är en strukturerad, noggrann och tålmodig person som gärna tar emot tvålleveranser och har långa köer i butiken.

Johanna

Johanna har jobbat på Tvåla&Tvaga till och från sen 2014/2015. Hon älskar att botanisera med dig bland goa tvålar och hennes bästa känsla är att knäcka upp en ny tvål att löddrar in sig i.

Johanna jobbar i Haga på helger och ansvarar även för våra sociala medier.

Hanna

Hanna är en glädjespridande miljövetarstudent som älskar äkta tvål! Kan ju inte bli bättre!? Hennes goa skratt får du ta del av på helger i Haga!

6 tankar om “Presentation av tvålgänget!

 1. Tarja Thoren says:

  Hej !
  Har en dotter som älskar tvålar och hon fyller år 20 oktober. Jag skulle vilja ge henne ett presentkort till er butik, men har lite svårt att ta mig till Göteborg innan den 20/10.
  Kan ni ordna presentkort och skicka per post eller e-post om jag swishar beloppet till er ? Tänkte 300 kr plus portokostnad on det behövs.
  Med vänlig hälsning
  Tarja Thoren
  Glumsevägen 4, 51192 Örby

  • Anna Stengärd says:

   Hej! Vilken härlig present! Det löser vi såklart. Vi skickar dig ett mail imorgon med orderbekräftelse. MVH Anna

  • Anna Stengärd says:

   Hej! Det går jättefint! Du beställer här genom hemsidan. Välj produkter eller sök uppe i menyn. Frakten är 39kr inom Sverige. Vi skickar med DHL till service point. Ha en fin dag! MVH Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *