Besök vår butik

Tvåla & Tvaga
Haga Nygata 5
413 01 Göteborg

ÖPPETTIDER: Mån-Fre 11-18, Lör 11-16, Sön 12-15

Välkommen till mysiga Haga! Vi är extra stolta över att vår verksamhet ligger i stadsdelen Haga. Miljön bland de gamla husen är otroligt mysig och genuin. Haga är Göteborgs första förstad och grundades på 1600-talet efter order av drottning Kristina. Huset som vi arbetar i är byggt i slutet på 1800-talet och andas mycket historia. Om du besöker oss och har en stund över så missa inte att gå upp till Göteborgs bästa utkik, Skansen Kronan. Vi ses i Haga!

Butiken ligger på Haga Nygata som är gågatan i det mysiga området Haga i Göteborg. Här erbjuder vi ett gediget sortiment av goa tvålar från hela världen med den gemensamme nämnaren, – dess naturliga ursprung och garanterat goda kvalité. Alla leverantörer och tvålmakare vi handlar med delar samma passion och intresse för riktigt bra och naturlig tvål. Utöver tvål finns det ett noggrant utvalt sortiment av handdukar i ekologiskt linne, vackra tvålfat, underbara parfymer och ljuvliga krämer. Kom in, dofta och njut, – Det ska vara roligt att handla ren tvål!

Tillverkare/Märken du hittar hos oss: Durance. Marius Fabre. L’Erbolario. Terra Midi. Malin i Ratan. Annas Eko. Kaliflower organics. Ekendahls. San Simone. Victoria fabrikens tvålar. Kanu nature. Örgryte Ljus. Panier des Sens. Bruns produkter. Aleppotvål. Marseilletvål. English soap company. Simply Scandinavia.