Köpvillkor

Priser
Samtliga priser är angivna i svenska kronor (SEK) inklusive svensk moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra våra priser. Priser i butik och online kan variera.

Orderbekräftelse
När beställningen är gjord i webbutiken skickas automatiskt en orderbekräftelse till dig via e-post, som en bekräftelse på att ordern har kommit fram till oss. Mejlet med orderbekräftelse kan sorteras som skräppost av vissa e-postprogram, så kolla gärna i den mappen om du inte har fått någon bekräftelse.

Leverans & Frakt
Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar, förutsatt att önskad vara finns i lager. Gör den ej det meddelas du via mail. Fraktkostnaden är fastpris på 39:- inkl. moms och tillkommer i kassan. Vi levererar med DHL till service point. Bor du i Göteborg kan du välja att hämta ut din beställning i vår butik som ligger i Haga. Vid upphämtning av varor i butiken tillkommer ingen fraktkostnad. Paket som inte hämtas ut kommer skickas tillbaka till oss outlöst, vi debiterar då en returavgift av 200kr. Detta gäller även om du lämnat fel adressuppgifter eller mobilnummer. Du som kund ansvarar för att ange korrekt leveransinformation och att paketet blir uthämtat! Observera att outlösta sändningar inte omfattas av ångerrätten dvs, paketet gäller inte som retur eller ångrat köp! Önskar du få paketet skickat igen tillkommer ny frakt om 39kr. 

Ångerrätt & Returer
Skulle du av någon anledning ångra ditt köp gäller öppet köp inom 14 dagar samt bytesrätt inom 30 dagar från den dag du mottagit varan. Ångerrätten gäller bara för en vara som är i lika gott skick som när du fick den. Ej bruten förpackning. Ifall du inte är nöjd och vill sända tillbaka varan så skicka oss ett mail innan till info@tvalaochtvaga.se. Kunden står för fraktkostnad vid retur. Vi återbetalar inom 14 dagar efter mottagen returvara.

Betalsätt
Klarna.
Swish: Du kan välja att betala din beställning via Swish. Du swishar då orderbeloppet till oss och anger ditt ordernummer som meddelande i din Swish-app. Varorna skickas när vi ser din betalning.

Kontakt
Tvåla&Tvaga
Haga Nygata 5
413 01 Göteborg

Organisationsnummer: 559202-9812

Vi innehar F-skattsedel SE559202-9812

Vid frågor maila oss på info@tvalaochtvaga.se eller kontakta oss här.
Tack för att du väljer att vara kund hos oss och glöm aldrig att det är stor skillnad på tvål och tvål!