Julklappstips

En tvål är alltid en uppskattad gåva! Och tänk vilket vardagslyx den kommer skänka i veckor. Vill du att vi skickar ett paket till någon? Skriv det bara som kommentar och lämna mottagarens adress som leveransadress. Såklart skickar vi inte med orderbekräftelsen då. Vill du lämna en hälsning? Inga problem, bara skriv den i kommentarsrutan. God ren jul till alla! Och du, glöm inte dig själv. Du förtjänar ett härligt väldoftande jultvag!

Till mor – Violparfym

Klart lilla kära mor ska få en violparfym?! Så perfekt pudrig och fräsch violdoft. Mamma förtjänar att skämmas bort lite extra och vad är då bättre än exklusiv ekologisk väldoft som varar länge?

Till Far – Reptvål

Så klassiskt och praktiskt, något som verkligen alltid går hem hos pappor. Inget krångel, utan riktigt bra tvål! Den gröna tycker vi har riktigt pappa-kompatibel doft. Också ett bra vis att introducera naturtvål!


Till syster – Tvåla&Tvagas julpaket

Ett sådant paket och din syster är startklar. En lyxig gåva där du väljer vilken tvål du tror passar din syster. Kanske är hon sugen på att testa tvål i håret? Kör då en Fantastisk, lättanvänd och riktigt bra för alla i håret. Loofahgurka tvålfatet är ju så klockrent att ge med en tvål så slipper syrran kladdet på handfatet också.


Till bror – Marseilletvål

En stor bit tvål att använda till allt. Kan ju inte blir bättre? Den är snygg och praktisk. Tipsa brorsan om att han till och med kan diska och tvätta med den.

Till din vän – Örgyte ljus

Alltid en uppskattad gåva till någon du håller kär. Välj en doft du tror passar och sedan kan du vara säker på att din vän tänker på dig varje gång hen tänder sitt ljus. Många doftljus där ute är av dålig doftkvalité, dessa är tvärtom. Helt magiska med lagom styrka och bara ekologiska ingredienser.

Se fler julklappstips här >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *