En Drömsk tvål

“Jag visste var jag ville nå men inte exakt vad som saknades för att komma dit och så kan det ju vara med drömmar. I flera månader hade jag försökt få till vår nya doft, testat och funderat. Sedan en natt drömde jag att jag jobbade i tvålmakeriet. Jag tillverkade vår nya tvål och tog som enligt mina tidigare försök, eterisk olja av lavendel och patchouli, sedan händer det magiska och jag ser mig själv sträcka mig efter ylang ylang flaskan och mäter bestämt upp en mängd och tillsätter i doftämnet till tvålen. Genialiskt. Jag vaknade kort efter, lite brydd över att jag jobbar i sömnen men samtidigt också mycket nyfiken. Fort antecknade jag mängden jag tagit av det olika oljorna och bestämde mig för att testa. Lite senare den dagen uppkom en lucka i mitt tillverknings schema och jag var ju bara tvungen att prova doften enligt min dröm. Sagt och gjort, jag måttade upp de eteriska oljorna och inser redan innan dom mognat i varandra att detta var exakt det jag så länge eftersträvat. Drömsk kom till. Doften är alltså skapad av mig i en dröm och är precis så där diffus och drömsk som jag önskade den.  En sötma möter en stadig trygg rökig not tillsammans går dom igenom drömmen i ett friskt örtigt lavendel stråk. Löddrets krämighet och otroligt återfuktande kraft kommer från macadamianötsolja.”

Så säger vår tvålmakare Anna om Drömsk.

Tvålfakta – Drömsk

Tvålen är utmärkt till tvätt av hela kroppen och macadamianötsoljan i kombination med dom andra oljorna återfuktar huden rejält. Doften är dov men ändå fräsch och lämnar ingen oberörd. En karaktäristisk örtig ton av lavendel möter det dovt rökiga i patchoulin och gifter sig fint med den sötvarma ylang ylangen.

Lödderskala: 3. Löddrar krämigt och bubblorna är medelstora.

Du hittar den här >>

Tvålen Drömsk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *