Anns L’Erbolario tips

Lerbolario

Vår kollega Ann har sedan 2016 väglett dig genom vårat
L´Erbolario sortiment i Hagabutiken. Att hon brinner för det norditalienska märket är ingen nyhet men vilka är egentligen hennes favoriter? Läs intervjun nedan och låt dig inspireras!

Vad är så magiskt med L´Erbolario för den som inte testat innan? Magin hos L´Erbolario ligger i att det här märket är som livets färger förpackade i de mest utsökta kartonger. De många dofterna är berusande och framhävs i de fina parfymerna och de makalöst goda tvålarna. Naturlig skönhet och ekolyx är båda passande namn för att beskriva det här märket. L´Erbolario är helt förtjusande och toppar med sin omsorg om din hud och miljön.

Din första favorit parfym och nuvarande favorit parfym? Min första älsklingsparfym är Vallmoparfymen med sin varma, lyxiga och oemotståndliga doft. Flaskan är djupt röd med lyxig guldkork och är en fröjd att puffa med. Min nuvarande favoritparfym är Syrenparfymen. Den har växt på mig som syrenerna en vårdag. Den är söt och härligt blommig och flaskan är så fin med sin runda form och guldkork. Syrenparfymen förlänger syrenernas alldeles för korta tid.  

Vilken tvål får man inte missa från L´Erbolario? Märket bjuder på tre olika former på tvålarna, och jag är speciellt förtjust att löddra med tvålarna som är formade som en puck. Därför vill jag rekommendera den puckformade tvålen Ebano med extrakt från ebenholts och cederträ. Den har en utsökt maskulin doft med citruston och är fantastisk att löddra med.

Hur är L´Erbolario tvålarnas lödder tycker du? Löddret är silkeslent, mjukt och krämigt. Det är en fröjd att bygga upp ett gott lödder som ger omsorg till mina händer. Att doften dröjer sig kvar på huden är en strålande bonus. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *